Wonen op de kazerneterreinen

De kazerneterreinen krijgen een grote verscheidenheid aan woningen. Huur, koop, duur en betaalbaar, van vrijstaande woningen tot (luxe) appartementen.

De kazerneterreinen van Ede zijn landelijk bekend. Het terrein is 106 hectare groot en werd tot enkele jaren geleden gebruikt voor de legering van militairen. De terreinen kennen een grote verscheidenheid aan woningen. De woningen worden ontworpen en gebouwd door verschillende ontwikkelaars. Bij het ontwerp wordt rekening gehouden met verschillen in hoogte en de statige bomen en lanen die er al liggen. Daardoor zijn de kazerneterreinen geen nieuwbouwwijk, maar een nieuwe wijk in een bestaand, monumentaal en groen gebied. Ontdek ze alle vier:

Elias Beeckman

Op het terrein van de voormalige Elias Beeckman kazerne vindt u het grootste project dat in handen is van 1 ontwikkelaar: het Elias Beeckmancomplex.

Bekijk Elias Beeckman

Maurits Noord

In de monumentale gebouwen en nieuwbouw op Maurits Noord vindt u een bijzondere mix van wonen, werken, ateliers en zorg.

Bekijk Maurits Noord

Maurits Zuid

Op Maurits Zuid vormen Akoesticum en het World Food Center samen met andere bedrijven op het gebied van food, cultuur, horeca en gezondheid een nieuw levendig stadsgebied.

Bekijk Maurits Zuid

Simon Stevin

De nieuwbouwwoningen op het Simon Stevin-terrein krijgen vorm in verschillende fasen. Hier kunt u wonen zoals u dat wilt. Simon Stevin heeft een aparte website:

Ga naar simon-stevin.nl