Nieuwe speeltuin Bospark

De speeltuin aan de Kazernelaan sluit per 17 september 2022. Deze speeltuin bleef open totdat de nieuwe speeltuin zou openen in het Bospark. Dat moment is nu aangebroken.

Nieuwe speeltuin

Vanaf nu kunnen kinderen in de nieuwe speeltuin in het Bospark spelen. In een deel van de speeltuin staan hekken waar nog niet gespeeld mag worden. In een deel van het Bospark zit namelijk vervuiling in de grond. Ook groeit daar de Japanse Duizendknoop. De komende tijd wordt de grond schoongemaakt en de Japanse Duizendknoop verwijderd. De hekken zorgen ervoor dat kinderen al wel veilig kunnen spelen in de nieuwe speeltuin. Als de grond schoon is en de Japanse Duizendknoop is verwijderd, plaatsen we de rest van de speeltoestellen en worden paden aangelegd. De hekken worden dan ook verwijderd.

Route naar het Bospark

Het Bospark wordt een park met wandelpaden, een fietspad en meer leuke speeltoestellen. Op het kaartje kunt u zien hoe u en uw kinderen veilig bij de speeltuin in het Bospark kunnen komen. Zodra het Bospark klaar is, kunt u via de Bergansiuslaan naar het park toe.